• New
За 2017 BUICK ENCORE 1.4 L кислороден сензор 12663317

За 2017 BUICK ENCORE 1.4 L кислороден сензор 12663317

Оценка на продукта:
BGN 52.26
BGN 38.00 -27 %

Налично
Налично за поръчка


** **
Брой детайли : 12663317
Приложение : BUICK ENCORE 2016-2017 CHEVROLET CRUZE 2016-2017 CHEVROLET MALIBU 2016-2017 CHEVROLET SPARK 2016-2017 CHEVROLET VOLT 2016-2017 моля, консултирайте се с директорията, за да научите повече относно приложението.
За информация за повече информация относно продукт, моля, обърнете се към спецификациите на части или да се свържете с нас.
За продавача основана през 2001 г. компанията Gang LE Auto Parts спокойно доставя професионален механикам висококачествени авточасти от най-добрите марки в бранша. Сега ние сме много радостни да ви осигури същото ниво на обслужване директно чрез . за нашите онлайн клиенти всички основни марки авточасти на най-ниски цени с бърза и точна доставка на услуга, беспроблемными на връщането и експертни съвети механици за вашето гарантирано удовлетворение. Не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси.
Политика за връщане от купувачите са на 30 дни от датата на закупуване на всеки продукт, за да ни информирате за всички проблеми. След този 30-дневен период всички продажби са окончателни. Ако получим уведомление в рамките на 30-дневния срок, ние ще предприемем връщане и ще предоставим на възстановяване или замяна на всеки продукт, който не отговаря на описанието в списъка или не работи правилно. Купувачът носи отговорност за разходите, свързани с обратна доставка на стоката. Може да начислява такса за попълване на запасите в размер на 15%.
Возвратная доставка на заплатена от : купувачът Стока трябва да бъде върната в рамките на : 30 дни
Възстановяването ще се извърши, както следва : възстановяване или замяна (избор на купувача)
Сред купувачите има 30 дни от датата на закупуване на всеки продукт, за да ни информирате за всички проблеми. След този 30-дневен период всички продажби са окончателни. Ако получим уведомление в рамките на 30-дневния срок, ние ще предприемем връщане и ще предоставим на възстановяване или замяна на всеки продукт, който не отговаря на описанието в списъка или не работи правилно. Купувачът носи отговорност за разходите, свързани с обратна доставка на стоката. Може да начислява такса за попълване на запасите в размер на 15%.
Гаранция гаранционен срок : 1 година
Вид Гаранция : Гаранция Подмяна На

Към свойства

Модел На Шевролет:
Kruse
специални характеристики:
Нагоре по течението на Ляво; модел L; модел LS; модел LT; премиер ; VIN
За Марки Автомобили / Модели:
Шевролет
Настаняване на превозното средство:
ФАСАДА
Производствен Номер Детайли:
12663317
Височина На Продукта:
2 IN
Дължина На Продукта:
2 IN
Широчина На Елемента:
2 IN
Преносимото Номер Детайли:
Надолу по течението вдясно; Модел L; модел LS; модел LT; премиер ; VIN
Тегло На Продукта:
0.3KG
Вид На Материала:
Смес
Държава / регион на производство:
Япония
търговска марка:
ГАНГЛЬ
Настаняване на превозното средство:
Нагоре

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.