• New
Лазерна глава блок LSU за HP LaserJet 1010 1012 1015 3020 3030 3015 RM1-0171 RM1-0624-000 RM1-0171-000CN

Лазерна глава блок LSU за HP LaserJet 1010 1012 1015 3020 3030 3015 RM1-0171 RM1-0624-000 RM1-0171-000CN

Оценка на продукта:
BGN 28.58
BGN 23.00 -20 %

Налично
Налично за поръчка

Всяка
вносни такси или такси са отговорност на купувача. Продукт на печатащата глава може да бъде разменен в рамките на 7 дни след получаване на пакет, гаранция на други храни в продължение на 3 месеца, дефекти на повърхността на продукта следва да предостави на видео отварянето на пакета.
* Нормалното време за пристигане е 15~60 дни.
• Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от друг начин на доставка, ние можем да предоставите доставка
метод : DHL, EMS, UPS, TNT, FEDEX.
• Ние ще изпратим на стоки в рамките на 1-7 дни след получаване на плащането.
• След инсталацията, ако не работи, моля, свържете се с нас възможно най-скоро,нашите инженери ще ви помогнат да решите проблема си.
• Моля, оставете съобщение, за да ни каже, колко за разходите се декларира,ако купувачът не поиска, за да предостави на купувача
ще получите данък поръчка безплатно на вноса, ние ще обявим с по-ниска стойност, същото като $5,$10,ако броят на голямо обяви
колкото $20, ние не можем да знаем, колко данъци ще бъдат приложими във всяка държава по различен начин .Гаранционно обслужване : купувачите на ЕС, моля, обърнете внимание : поради спецификата на аксесоари за принтери и компютърни аксесоари, всички продукти, които се продават в този магазин, не се прилагат "двухлетнее гаранционното обслужване на стоки, необходимото законодателство на ЕС". По-горе решение, ако купувачите не се приемат,моля не купувайте, моля, разбиране! Държави-членки на ЕС-Финландия, Швеция, обединеното Кралство, Белгия, България, Чешка Република, Дания, Германия, Естония, Ирландия, Гърция, Испания, Франция, холандия, Хърватска, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Унгария, Малта, Холандия, Австрия, Полша, Португалия, Румъния, Словения, Словакия.
• Моля, оставете съобщение след поръчка. Ние можем да работим заедно, за да разрешат всеки спор.
* Надявам се, че купувачът не се отваря спор, без потвърждение. ние ще направим всичко възможно, за да ви предостави качествена услуга.
• След доставка на продукта, моля, проверете верността и пълнотата на стоките. Ако стоката грешен или
повреден, моля, откажете се подпише продукт и се свържете с нас. Моля, не оставяйте никакви неутрални или отрицателни мнения, преди да се свържете с нас.
• Нашият метод перевозкы на пратката свободна корабоплаването въздушна поща стълб кит, време на пристигане на 15~60days,някаква далечна държава се нуждае от повече
от 60 дни, продавачът не носи отговорност за срок на доставка, тя се предоставя на превозвача, с изключение на празнични дни, и може да варира
с пакета и крайната цел.
* Доставка по подразбиране - Въздушна поща стълб кит( стандартна доставка).
• Ако ви трябва да си поръчате голямо количество, моля свържете се с нас по пощата, ние ще ви дадем най-добрата отстъпка.Гаранционно обслужване : купувачите на ЕС, моля, обърнете внимание : поради спецификата на аксесоари за принтери и компютърни аксесоари, всички продукти, които се продават в този магазин, не се прилагат "двухлетнее гаранционното обслужване на стоки, необходимото законодателство на ЕС".
• Моля, дайте ни положителна обратна връзка, ако сте доволни от продукта. Продукт на печатащата глава може да бъде разменен в рамките на 7 дни след получаване на пакет, гаранция на други храни в продължение на 3 месеца, дефекти на повърхността на продукта следва да предостави на видео отварянето на пакета.
* Удовлетвореността на клиентите е много важно за нас.
• Какъв е вашият модел принтер ?
• Използван, добра работа, изпитани преди да се зареди .Ние ще ви отговорим на всеки въпрос в рамките на 24 часа и
опитайте се да ви гарантираме, преди да оставите върха.

Към свойства

търговска марка:
SWZNPART
Номер На Модела:
Блок Лазерен Скенер 1010
Тип:
Друго
Състояние:
90% нови(употребявани)

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.