• New
Добър дизайн и качество на японски tsuba с морска вълна

Добър дизайн и качество на японски tsuba с морска вълна

Оценка на продукта:
BGN 41.44

Налично
Налично за поръчка

Качеството на един добър японски Tsuba за меча охрана
Благодаря ви много за това, което сте чакали, за моите неща.След като получите стоката,ако сте доволни от продукт,моля, предложете ми положителна оценка .
Ако не сте много доволни стока или стока е счупен.Моля, не правете отрицателно или неутрално мнение за мен.моля, свържете се с мен по електронна поща първо,аз ще ви дам бърз отговор в рамките на 24 часа.Вие ще получите задоволително решение.Благодарим ви!
Материал : сплав
Моля, не се притеснявайте за качеството на меча.Ние сме професионални производители на мечове.Ние от Китай Лунцюань, мечове Лунцюань восхваляются като "един от най-добрите мечове в мече". Така че, поставяйте се на моите мечове уверени!
ПЛАЩАНЕ
Когато сте готови да платите, ще бъдете пренасочени към страницата за поръчка на уеб сайт, за да платите чрез акаунта си. Моля, извършете плащането в рамките на 3 дни след края на търга. Аз ще взема плащане само чрез него. Можете също да платите с кредитна карта . Това е бързо, лесно и напълно безопасно! Моля, пишете Ми, ако от Западна Европа, ако е приложимо. Аз ще оставя на върха и ще публикуваме стоката, като плащането ще се очисти, благодаря
Изпращането ние главно ще изпратим към света въздушна поща, времето на пристигане около 15_28 дни
Ако имате други въпроси за цената на доставка, можете да кликнете на този сайт :
Внимание!
Политика
Ние гледаме на купувача като приятел,ние вярваме,че можем да направим всичко възможно, за да реши всеки проблем, вярваме, че можем да постигнем общ, за добри решения.
Ние ценим това, ако купувачът може да кантануть ни, преди той да ни остави на обратна връзка.Ние мислим, че можем да решим всички въпроси в ситуация с оперирующими взаимно .
Забележка : купувачът и участник в търга трябва да са совершеннолетними.
Честит да ви ден!Благодаря, че посети магазина ми!Ще се видим отново!

Към свойства

Стил:
Японски Стил
Регионална Функция:
Япония
Материал:
Метални
Тема:
Спорт
Състояние:
НОВО

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.