• New
HOTSALEJAPANESE SAMURAI SWORD KATANA 1095 HIGH CARBON STEEL CALY TEMPERATED SHARP BLADE FULL TANG СОБСТВЕНОРЪЧНО BATTLE READY REAL HAMON

HOTSALEJAPANESE SAMURAI SWORD KATANA 1095 HIGH CARBON STEEL CALY TEMPERATED SHARP BLADE FULL TANG СОБСТВЕНОРЪЧНО

Оценка на продукта:
BGN 300.80

Налично
Налично за поръчка

Пълна ръчно коване, ръчно полиране. Това е най-добрия меч, който ще намерите в ценовия диапазон. Хабаки (яка остриета) - това е една част латунная дизайн.8 инча / 70,5 см Дължина на дръжката : 10,6 инча / 27 cm Ширина на острието(до хабаки) : 1,26 инча / 3,20 cm Ширина на острието(до Киссаки) : 0,91 инча / 2,30 см Тегло(с Саей) : 2,31 кг / 1,05 кг. (2) Ако се нуждаете от една дървена летва, моля свържете се с нас, ние ще ви безплатно, ние се надяваме, че вие като веднъж ни дава допълнителен $12 за кораб. Аксесоари меч и всички автентични - от дръжка от кожа на лъча до Коприната градински чай-за и окислени медни фитинги. Материали и начин на ковачество : blade : острието на ножа е выковано ръчно с помощта на древен метод за направата на меча. Характеристики обща дължина : 40,9 инча / 104 см дължина Нагаса : от 27. Това е острието е ръчно полиран с помощта на няколко разновидности на точильного камък японския метод, който прави повърхността на диска подобен на огледало, нож също е много остър. Две Сеппы (подпори) се определя цубу. (4) поради това, че нашите мечове са направени изцяло на ръка, така че техническите характеристики ще се различават малко от меча на мечу. Две медни Менуки (украшение), се намират от двете страни на Цуки. Острието е дълго Здравейте (кръвен тренч) от всяка страна. На върха на меча подпора две Мекуги (колчета).
Обявление : някои страни като Италия, Германия, Великобритания, Испания, Бразилия могат да налагат данък на митническия на клиента,ние бяхме в състояние да напиша по-ниска цена на пакета, но не поемат отговорност за него. Tsuba : Tsuba (цени) на ножа е изработена от сплав. Всички острието е закалено закалено масло. Не пропускайте този шанс! Забележка : (1) меч добре сглобени с помощта на Сая и без копринени торбички за меча. този меч е достатъчно мощен, за един удар реже дебел бамбук, но достатъчно Остър, за да нарежете хартия. Напълно функциониращ и готов за битка. изготвяне на katana Сая : Сая (сабя) нож са изработени от масивно дърво. Фучи (ръкав) и Кашира (задника), изработени от сплав.

Към свойства

Тема:
Спорт
търговска марка:
Меч Хуан Мэймэй
Регионална Функция:
Япония
Стил:
Японски Стил
Материал:
Метални
Състояние:
НОВО

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.