• New
80 мм CA-CN система за водоснабдяване, целулоза ацетат смесени филтър мембрана безплатна доставка

80 мм CA-CN система за водоснабдяване, целулоза ацетат смесени филтър мембрана безплатна доставка

Оценка на продукта:
BGN 39.28
BGN 36.00 -8 %

Налично
Налично за поръчка


80 мм CA-CN система за водоснабдяване, за еднократна употреба оцетна киселина, нитрати каша, смесена влакнести микропореста мембрана безплатна доставка материал : смесена целлюлозная мазнините, т.е. азотна киселина и оцетна киселина (оцетна киселина) смесени фиброзна мембрана филтър, английското име на CA-CN, широко известно като мембрана за филтриране на вода, мембрана филтър фаза вода. Диаметър : 75 мм бленда : по избор (0.22, 0.45, 0.65, 0.8,, 1, 1.2, 5)um употреба : като цяло използва за да се филтрират неутрален или частично неутрален воден разтвор, смогите да се използва като експериментално изясняване на примеси, филтриране, бактериална култура, etc. В продукти, тя се използва главно за шприц китайска и западна медицина, перорални течности, точни химикали и така нататък. Не е подходящ за филтриране на органични разтворители и силни киселинно-алкални разтвори. Полезен модел отговаря на фильтрующему устройство, такова като фуния, пластинчатый филтър и т.н. Преди покупка, моля, проверете дали диаметърът на филтрираща повърхност на уреда.
Условия За Доставка :
Можем да доставим вашата поръчка в рамките на 2 дни след получаване на плащането. Моля, Изберете Доставка, Която Искате.За доставка, бихме искали да въведете информация за вас тук :
(1). Безплатна Доставка Въздушна Поща Стълб На Кит. Ако Сте Готови Да Използват Експресна Доставка, Трябва Да Платите Допълнителна Стойност На Поръчка.
(2). E-пакет само за клиенти от САЩ, отнема около 12 Days за това да се стигне.
(3). Въздушна поща стълб кит послана за повечето страни, то приема около 30 дни, за да пристигнат.
(4). Ако сте избрали доставка EMS/DHL/UPS, тогава тя е на 5-8 Days за това да се стигне. За продукт, който включва в себе си батерия, ние ви предлагаме да изберете доставка на EMS. DHL и UPS имат строга политика за поръчка на батерията.
(5) Що се отнася до купувача от Бразилия, Ако сте избрали доставка EMS/DHL/UPS, моля, свържете се с нас преди да изпратите и ни предлагат своя данъчен номер, в противен случай ние не можем да изпрати това с по-бърза доставка. Благодарим ви!
Оформяне На Клиента :
Ние се напише по-ниска стойност на пакета, за да се избегне тарифите на продуктите. Всяка Държава Има Различна Тарифната Политика, За Съжаление, Ние Не Носим Отговорност За Оформяне На Клиента. Моля, Обърнете Внимание На Това!
Ако искате да сме написали информация за продукта в опаковката, както искате, моля, изпратете ни съобщение първия път, когато правите поръчка.
Сервизно Обслужване :
Ние Сме Професионални Бизнес На Компанията. Ние ще ви предложим добро следпродажбено обслужване за вас. Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт или услуга, моля, изпратете ни съобщение. Ние ще Ви отговорим възможно най-скоро.
Коментари :
Ако сте доволни от нашия продукт, моля, оставете пълни с звезди и добра обратна връзка за нас. Вашите коментари побудят нас, за да направим това най-добре в бъдеще. Благодарим ви!


Към свойства

Обемът на:
80mm 0о22ум, 80mm 0о45ум, 80mm 0о65ум, 80mm 0о8ум, 80mm 1УМ, 80mm 1о2ум, 80mm 5ум
Класификация:
Мензурка
търговска марка:
Кофа за боклук
Диаметър на:
80mm

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.