• New
1бр 3/4 инча 120 мрежа Y тип дисков филтър земеделие оранжерия филтър за вода мрежест филтър градина поливане ламиниране филтър

1бр 3/4 инча 120 мрежа Y тип дисков филтър земеделие оранжерия филтър за вода мрежест филтър градина поливане

Оценка на продукта:
BGN 21.66
BGN 16.00 -26 %

Налично
Налично за поръчка

1бр 3/4 инча 120 мрежа Y тип дисков филтър земеделие оранжерия филтър за вода мрежест филтър градина поливане ламиниране филтър

Характеристика
Име на продукта : 3/4-инчов дисков филтър
Размер връзки : 3/4"
Мрежа : 120 месеца
Приложение : Обществени Зелени Площи, Градинско Производство, Домашно Градинарство, Производство На Селскостопански

- -
- -
- -
Може Да Се Угоди На :
-
Уважаеми Клиенти,
Благодарим ви, че избрахте магазин Green Thumb! Вашето удовлетворение е нашата най-висша чест!
С нашите искрени поздрави, тук бихме искали да зададете на вашия внимание на някои важни наблюдения, както е показано по-долу :
За Данък
Като се има предвид, че повечето от нашите клиенти не обичат данъци (а вие? : p), ние не покриват никакви данъци в цените на продукти или Товари. Така че, ако някой данък ще бъде извикан, когато можете да получите пакет, моля, любезно се грижи за него.
Доставка
След като вашата поръчка бъде инсталиран, ние организираме детайли, внимателно упакуем ги и ще доставим възможно най-скоро.
Пакети трябва да лети по суша и море, а също така от време на време да си почине. Така че, моля, бъдете търпеливи. В края на краищата те ще се стигне до вашите вратата, както е определен стар приятел.
Ако имате нужда от подробности спешно, моля добросердечно свържете се с нас, ние ще ви предложим подгонянное разрешение за вашите възможности.
За снимки и изображения
Снимки и рисунки са предназначени само за демонстрация,те са на външен вид, размер или диаметри. Количествени показатели на снимките и изображенията трябва да се разбира като това, което получаваш.
За Обратна Връзка
Екип за обслужване на зелен палец с голяма страст и пълно сърцето си. Но хората правят грешки. Ако, за съжаление, че нещо не е наред, моля, свържете се с нас веднага, ние ще проектира заедно с вас. Моля, не преценявайте 3 звезди или по-ниска saliently без предварително съобщение. Това нищо не помага, а само ранени добри сърца, които наистина заслужават втори шанс от вас. Благодарим ви!
Благодаря ви, че отново сте избрали магазин the greenthumb!
Пожелавам на добър път!
Искрено Твоя,
Екипът на Зелен палец

Към свойства

Диаметър на:
напоителен филтър
Тип:
Градински Конектори Вода
Пластмасов Вид:
PP
Стандарт:
Din
Тип Конектор На Градински Вода:
Бързи Съединители
Материал:
Пластмаса
търговска марка:
Зелен Палец
Номер На Модела:
GT-ZX045

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.