• New
Водна помпа P2430 CW5000AG-охладител P2430 CW5000

Водна помпа P2430 CW5000AG-охладител P2430 CW5000

Оценка на продукта:
BGN 67.20

Налично
Налично за поръчка

Охладител за водна помпа P2430 CW5000
Доставка моля да отворите пакета и да проверите дали някои щети, преди да подпише , ако има някаква повреда, моля, не се подпише и да се свържете с нас веднага, ние ще изберем най-добрият начин за изпращане на стоки, ако е куриер, който сте избрали, не е много добър за оформяне, ние водим по целия свят, но ако обича страната си строга, моля, свържете се с нас, преди да ви оферта за проверка на данни и да ги потвърди.
Плащане ние приемаме банкови TT, western union,moenybook, moenygram и т.н., плащането трябва да се извърши в рамките на 48 часа след края на търга вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
На връщане, когато имате предпоставка и не са доволни от стоки или това е друг проблем,тъй като счупени, моля, уведомете ни подробно причината и за изпращане на снимки някаква причина, необходима за цялото връщане. Обект трябва да бъде в оригиналното си състояние и без физически увреждания. Купувачът е отговорен за цялата стойност на доставката
Свържете се с нас добре дошли в целия свят заявка на клиента и въпроси,ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за обратна връзка с електронна поща на клиента в рамките на 1 работен ден. Удовлетвореността на клиентите е много важно за нас.

Към свойства

Номер На Модела:
CW5000AG-P2430

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.