• New
безплатна доставка гмуркане маска син розов цвят плуване устройство

безплатна доставка гмуркане маска син розов цвят плуване устройство

Оценка на продукта:
BGN 30.40

Налично
Налично за поръчка


ДОБРЕ ДОШЛИ В ЩАСТЛИВАТА ЗОНА
Заглавие : гмуркане маска
Цвят : син, розов
ДОСТАВКА :
Доставка ще се извърши в най-кратък срок след вашето плащане. Това Поща въздушна поща на Китай, като цяло, ще бъдат доставени в рамките на 10-35 дни. Ние се надяваме, че той ще пристигне навреме, но така или иначе това е международна доставка в пощенската система. Времето за доставка ще зависи от компанията за доставка и вашите местни обичаи и местната ефективност. Ако искате други начини за доставка, моля свържете се с нас, ние ще се опитаме най-доброто, за да отговаря на вашите нуждите .
НАШИТЕ ДУМИ :
Скъпи приятели, ние носим отговорност за щети на стоките до вашия получаване. Моля, свържете се с нас в рамките на 5 работни дни, а направете снимка на повредени елементи, ние ще ви възстановим парите.
Ако сте недоволни от puchase след получаване на поръчката, също така, моля, свържете се с нас в рамките на 5 работни дни.
В този случай, моля, поемате транспортните разходи по доставката и изпращане обратно.
Скъпи приятели, между нас е голямо разстояние, и ако изпращане назад, а след време и плащането не се оползотворяват, че ние сме много последователно и внимателно да доставяме висококачествени продукти. има също така в случай, че някои от вас не са доволни от детайли, не се притеснявайте, свържете се с нас, ние ще получим най-добрият начин за решаване на този проблем. Щастливо пазаруване ^_^

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.