• New
МНОГО 25 БР JINHAO INK CONTAINER КАСЕТИ ПИСАЛКА СИНЬО МАСТИЛО

МНОГО 25 БР JINHAO INK CONTAINER КАСЕТИ ПИСАЛКА СИНЬО МАСТИЛО

Оценка на продукта:
BGN 16.00
BGN 14.00 -12 %

Налично
Налично за поръчка

За да защитите вашите интереси, плащането ще бъде временно остават и няма да бъде освободен, докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях. Много благодаря
Професионален доставчик на офис консумативи, Добре дошли на едро !
-това е добра платформа за търговия, ние разширяваме нашия бизнес тук и увеличаваме нашата репутация за страхотно обслужване на клиентите, което е било построено за 10 години на дребно, предоставяне на по-голяма стойност и подкрепа на всички наши клиенти в Ebay. Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. С десетки хиляди превозвани продукти, ние разбираме, че е важно за вас, на купувача.
Плащане :
Ние приемаме всички начини на плащане са достъпни на сайта . Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.
Всички части се проверяват по време на производството и преди да бъдат пакетирани. Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите. Въпреки това купувачите трябва да се уверите, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ние не ще възстановим цената за доставка за отказ от доставка.
Ние сме постоянно добавяне на нови продукти в нашия магазин, затова, моля, елате ни на гости винаги!
Както винаги, ако имате някакви въпроси, моля, изпратете съобщение до нашия екип по поддръжка на клиентите, които само ще се радваме да помогнем.

Към свойства

Опаковка:
25 бр.
Номер На Модела:
177
Стил:
попълване
Вид Зареждане:
Мастило за автоматична писалка

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.