• New
Bst401 авто горивния инжектор / помпа/тестер компресор климатик / инструмент за почистване и мини-ултразвукова вана, 4 канала

Bst401 авто горивния инжектор / помпа/тестер компресор климатик / инструмент за почистване и мини-ултразвукова

Оценка на продукта:
BGN 185.44

Налично
Налично за поръчка


Тестер BST401 може да се регулира честотата и ширината на импулса на не повече от 4 единици на горивни дюзи, заедно или поотделно при изпитването, както и да определят времето на впръскване на кладенци и броене.
Клиентите могат да регулира ширината на импулса и на честотата на гориво на инжекторите при тестването на базата на нормалния режим.
Тестер BST401 може да се провери качеството, отваряне, работа, течове, заседнала и изгаряне на всички автомобилни горивни дюзи 12v и горивни помпи . Ширина на инсталационния импулс горивни дюзи от 250 милисекунди. Ширина на инсталационния импулс горивни дюзи е 2,9 милисекунди, с честота 15 Hz.
Тестер BST401 може да се провери и почисти компресор климатик. Червен скоба захранващ кабел се използва за свързване с положителна батерия, черен скоба се използва за свързване с отрицателната (заземен) батерия. продължавайте режим.
Тестер BST401 може да настроите скоростта на работа на един автомобил с помпа 12v при тестване. Cd-диск с ръководствата на различни езици и видео на работата на 1 блок мини-ултразвукови вани 1 блок стандартен кабел захранване 220 В мини-ултразвукова вана (Ако си мощност и не е стандартна, моля, използвайте прекъсвач).
BST401 4-канален авто горивния инжектор/помпа/тестер компресор климатик / инструмент за почистване и мини-ултразвукова вана
Един блок bst401 4-канален авто горивния инжектор / помпа/тестер компресор климатик / инструмент за почистване и една единица, мини-ултразвукови вани
Тестер BST401 и мини-ултразвукова вана се използва за почистване на всички автомобилни горивни дюзи 12v.
Режим 4 : дълъг режим. (В нормален режим)
По-надолу бутон кнопочной панел тестер BST401 използвани, за да се коригира ИМП Ульс ширина инжектори на гориво изпитват, ляв и десен бутон се използва, за да регулирате честотата на инжектори на гориво изпитват. тестер BST401 може да се регулира хода на съда автомобил помпа за подаване на гориво 12v. Продължителност на инсталационния импулс на горивните дюзи на 3,5 МС. Поради тази функция, тестер BST401 може да работи с ултразвукова вана За почистване дюзи на гориво е лесно.
Режим 2 : кратък режим. Брояч на впръскване, не е ограничен. Защото максимален изходен ток тестер BST401 е 15а, ток низкоимпедансной инжектори, горивната-6 A/комплект.
Забележка. Продължителност на инсталационния импулс горивни дюзи 7. тестер BST401 може да опита една помпа, клиентите могат да го използвате на всеки автомобил на горивата помпата 12v
3. Брояч на впръскване е 50 пъти. тестер BST401 може да отвори и поставяне на горивните инжектори. Инструкция на английски език. тестер БСТ401 може да се регулира ИМП Ульс на честотата и ширината на инжектори на гориво изпитват.
Тестер BST401 и мини-ултразвукова вана могат едновременно почистване на максимум 4 блок на автомобилни горивни дюзи 12v.
Име : bst401 4-канален авто горивния инжектор / помпа/тестер компресор климатик / инструмент за почистване и мини-ултразвукова вана
Функцията на тестер BST401 :
1. Брояч на впръскване е 100 пъти.
Мини ултразвукови параметри баня
Силата на миниой ултразвукови вани : 220 V 50~60 HZ
Размер на мини-ултразвукови вани : 26*26*22 cm Тегло тестер BST401 и мини-ултразвукови вани : 5 кг / комплект тестер BST401 и мини-ултразвукова вана опаковка : 1 блок основен тестер BST401 с 2 свещи на горивните дюзи и 2 свързващи кабели горивни дюзи, а също и един конектор на помпата.
Режим 5.
Техника не трябва да разкриват дюзи с електрически метод. Той може да пробвате не повече от 4 единици на горивни дюзи 12v едновременно или тест си ги отделно. тестер BST401 има 5 основни режима на изпитване за изпитване на горивни дюзи.

Към свойства

Широчина На Елемента:
26cm
Тегло На Продукта:
5kg
силата на:
9W
търговска марка:
BSTSparkTec
Дължина На Продукта:
26cm
Хардуерна Версия:
12 в автомобил горивния инжектор тест и почистване
Височина На Продукта:
22cm
Тип Елемент:
Електрически Тестери И Тестване На Кабели
Сертифициране На Входящи Тестове:
ISO9000
Версия На Софтуера:
12 в автомобил горивния инжектор тест и почистване
Вид На Материала:
менталният, електрическа такса, софтуер
Напрежение:
12V
Името На Модела:
BST401
Електронен:
No

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.