• New
златната коприна бродерия тханка Тибет и Непал прогонване на нечистата сила на света и богатство

златната коприна бродерия тханка Тибет и Непал прогонване на нечистата сила на света и богатство

Оценка на продукта:
BGN 27.18
BGN 24.00 -12 %

Налично
Налично за поръчка

добре дошли в моя магазин ширина : 600 mm / 23.64 "височина : 400 mm /15.76" подкрепа за големи поръчки. Ако закупуване на големи количества, моля свържете се с мен за получаване на едро цени и допълнителни отстъпки за даден продукт на всички стоки, продавани от нас, се описват в най-доброто от нашите възможности, колкото е възможно по-точно и с най-голяма добросовестностью от наша страна. Въпреки това, за да се избегнат всякакви потенциални пропуски, аз с уважение се обръщам към вас за помощ, да ни помогне да направите тази взаимно задоволителна сделка, внимателно разглеждане описание на обекта и снимки, както и след като зададете всички въпроси преди началото на търговията. Моля, имайте предвид, че размерът и цветово представяне, зависят от производствените отклонения и могат да бъдат неточни. Също така имайте предвид, че настройките на монитора, могат да варират от компютър към компютър и могат да нарушат действителните цветове. Моля, внимателно прочетете тези условия, преди да направите залог.
Доставка
Всички детайли ще бъдат потопени за плащане в рамките на 24 часа на работния в разписката за получаване на плащане . Той приема около 1825 дни, за да превозва до титлата страни. Това означава : Съединените Щати, Канада, Европа, Азия и други места по целия свят. Ние не можем да поеме никаква отговорност за всяка поръчка забавяне или данък. Причината се крие в това, че на транзитно време силно зависи и осигурява пощенска услуга (с изключение на почивните дни и официалните празници).
Коментари
Отрицателна обратна връзка, спор и откриването на случая много важни за нас. Аз искрено се надявам, че ще се свържете с мен, преди да предприемат действия.Аз ще направя всичко възможно, за да сте останали доволни.Аз искрено се надявам, че ще остави ми положителна оценка.
Задоволителен Клиент
Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след вашата покупка, ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента. Ние подкрепяме нашите задължения, отлично обслужване, 100% пълна връщането на парите и гаранция за удовлетвореност на клиентите. Аз съм тук и готов да ви помогне с всякакви въпроси или проблеми, които могат да възникнат у вас, преди или след покупката. Моята цел е да направим така, че Сте били щастлив клиента и са правили с нас приятни покупки. Когато пазарувате от нас, вашето удовлетворение е наш приоритет № 1. Залагайте С Увереност!

Към свойства

Рамка:
No
Вид На Модела:
Портрет
Стил:
Традиционен Китайски Език
Воспользуйся:
Модел
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати
Начин На Бродиране:
Разстройство На Ръкоделие
Материал:
Текстил
Външната Опаковка:
No
Воспользуйся:
Украса И За Подарък

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.