• New
BNC конектор NBNC75BLP9 Швейцария NEUTRIK цифров с висока разделителна способност HD-SDI 75-4 BNC В9 кабел с щепсел HIFI САМ Безплатна доставка

BNC конектор NBNC75BLP9 Швейцария NEUTRIK цифров с висока разделителна способност HD-SDI 75-4 BNC В9 кабел

Оценка на продукта:
BGN 25.36

Налично
Налично за поръчка

След патентован предпазител rear TWIST за да се гарантира, че дори и high-density улесняват прилагането на дейност и да осигуряват етикет цвят.
Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важна. правилно към проблема данъци, купувачът отказва да получите стоката, за необходимостта на купувача да бъде отговорен за превоз на вън и у дома. GROOVE преграда, свързващ конектор "корона" често е проблем, този продукт осигурява идеалното решение." принцип на rear TWIST " запирание / не запирание възможно с помощта на удобен мек на екрана (патент № DE 100 48507)
2.Доставка по целия свят (с изключение на някои страни). Проверка срок на доставка : 3~7 дни
Б. плъзнете вътрешното ядро, за да се гарантира тактилна обратна връзка
6. специални маршрути : руски специален маршрут, валиден срок на доставка : 30~ 40days;
Австралийски специален маршрут, валиден срок на доставка : 10~ 15 дни;
Вносни мита, данъци и други митнически такси не са включени в цената на доставката . ние доставяме 4 вид на доставка на услуги, както е показано по-долу
A. Economy Доставка : Air China Post Mail / Parcel, Hongkong Air Post Mail / Parcel, Sweden Post и т. експресна доставка : DHL, UPS или Fedex. Ако някакви неочаквани проблеми, моля, свържете се с нас на първо място.7 AF, 755-801 Draka, Draka 755-803, Terre Card 755-804, Gepco VPM2000, Proel НРС 810, Suhner S0426, 600-0451 Sommer, Sommer 600-162 (F)
Размер На Кримпване На :
Болт : 1,6 мм (квадратен)
Екран : 6,47 мм (шестограмен)
Характеристики и производителност
1. Ако стоката (обща цена, включително за доставка, е по-малко от 10 долара), има проблеми с качеството, ние отново ще ви изпратим нов продукт през следващата поръчка на купувача, ако купувачът не планира да прави нова поръчка в скоро време, купувачът може да заплати разходите за доставка се повторно и да поиска отново да изпрати нов продукт. Уверете се, че най-малко 1000 пъти жизнения цикъл на инсталацията!
5. истинската конструкция 75 отговаря на строгите изисквания на HDTV / DVD
Водещи в областта на : избягва се наведе от страна на страна, за да предизвика натиск, за да се предотврати деформация закрепване. Изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност.
Ние внимателно ще проверим стоката и се уверим в неговото качество преди да бъдат изпратени. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.
Швейцария NEUTRIK BNC конектор NBNC75 BLP9 цифров с висока разделителна способност HD-SDI 75-4 BNC В9 кабел с щепсел HIFI DIY (номер на модела : WHFCN-BNC01)
Име : цифров конектор BNC с висока разделителна способност 75 ома
Марка : NEUTRIK
Модел : NBNC75 BLP9
Произход : Liechtenstein
Описание на продукта :
кабелен конектор rear TWIST BNC подходящ за кабел, диаметър 4 - 8 мм. Ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми. отлична защита и задържане на кабела
8.
Приложимо кабел :
Argosy Image 720, Belden 1505 A (ANH), Belden 8241 F, Canare L-4 CFB, Comm Scope 5565, Draka 0. стандартна доставка : EMS, e Parket (US available) или DHL Global Mail (Germany available only) разплащателна срок на доставка : 3~7 дни
C. Жак в задната част, а не с предната страна на достъпа
3. НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ. поръчки се обработват своевременно в продължение на 3~5 работни дни след потвърждаване на плащането. Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон
6. Той осигурява на истинския дизайн на 75 и идеална висока яснота. купувачът връща ни продукт и носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно.

Към свойства

търговска марка:
ИВИСТАО
Номер На Модела:
WHFCN-BNC01

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.