• New
Механични уплътнения M37g-35 M37g/35-G9 Burgmann (материал: SiC/TC/VITON) за помпа размер на вала 35 мм с седло от силициев карбид G9

Механични уплътнения M37g-35 M37g/35-G9 Burgmann (материал: SiC/TC/VITON) за помпа размер на вала 35 мм

Оценка на продукта:
BGN 47.74

Налично
Налично за поръчка

Ние се надяваме, че можете да оставите положителен коментар и 5 звезди. Материали * неподвижно пръстен (керамика / волфрамов карбид)
* Въртящо се пръстен(карбид въглерод / волфрам)
* Вторично уплътнение(NBR / EPDM / VITON)
* Пролет & други части (SUS304/SUS316)
Информация за фирмата
TLANMP (МАЛКИ машини Parts Co. Ние искаме вие да разберете, че ние много ценим обслужване на клиенти. Това зависи от дестинацията. Ние сме сигурни, че винаги има решение и сме сигурни, че не искаме да е лоша обратна връзка е там, където свършва транзакция. В случай, ако сте получили грешен продукт, стока трябва да бъде върната в първоначалния му и неизползвано състояние, както и трябва да бъде в оригиналната кутия и опаковка. Вашето удовлетворение е много важно за нас и ние ценим вашият бизнес. Besiedes, всички основни видове кредитни карти, T/T и т. Моля, прочетете всичко на описанието, дадено като ръководство, преди да направите залог. Ако спешно се нуждаете от продукт, ние също така предоставяме експресна доставка (EMS, Fedex и DHL).Вие удовлетворение и обратна връзка са много важни за нас.
M37g-35mm Burgmann механични уплътнения (35x49mm) серия M37 G
за размера на вала 35 мм помпи печат с седло G9 тип Burgmann механични уплътнения серия M37 G брой модели от серията M37 G-35 размер на вала(mm) 35 външен размер (мм) 49 въведение M37 G (D1 мин. № и описание за типа на M3 N, но с психиатър повърхността на уплътнения (и силициев карбид)
в корпус на предната част на запечатване (точка 1. Срок за връщане на стоката : в случай на получаване на дефектен продукт клиентът има до 7 дни от датата на получаване да поиска връщане или замяна на нови стоки. съобщение . Ние не позволяват възстановяване или замяна поради промени мнения. Въпрос : има ли някакъв номер за проследяване за моя продукт? А : Да, ние ще изпратим всяка поръчка с тяхното проследяване номер, и можете да видите Штаус изпращане на отговаряне на сайта. В такъв случай молим ви незабавно да се свържете с нас, за да можем да се поправи ситуацията.

Към свойства

Материал:
Метални
търговска марка:
TLANMP
Номер На Модела:
M37G / 35
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Стил:
механично уплътнение

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.