• New
ER16 collet набор от 11шт er16 collet чък от 1 мм до 10 мм победи на 0.1 mm точност за смилане на струг с ЦПУ струг инструмент и ос на двигателя

ER16 collet набор от 11шт er16 collet чък от 1 мм до 10 мм победи на 0.1 mm точност за смилане на струг

Оценка на продукта:
BGN 30.40

Налично
Налично за поръчка

ER16 collet набор от 11шт er16 collet чък от 1 мм до 10 мм победи на 0.1 mm точност за смилане на струг с ЦПУ струг инструмент и ос на двигателя
В пакета включва : 1 комплект 11шт
Напълно 1pcs за всеки-не. :
1мм / 2мм / 3мм / 3,175 mm / 4mm / 5mm / 6мм / 7мм / 8мм / 9мм / 10мм
Доставка 1. Имаме почти целия продукт на склад, ние ще го доставим в рамките на 24 часа. 2. нормално Експрес" : ние - - - - агент - - - - DHL / Fed Ex - - - - клиент. Пакет в DHL / Fed Ex обща стойност 3 дни. Проследяване на номер ще излезе извън 3 дни. Ако ви трябва незабавно да изпрати с DHL / Fed Ex, то ще запази 3 дни, цена 5~10 пъти е нормално. 3. Въздушна поща стълб понякога ще закъснение, pls, не излиза обратна връзка 1~3 звезди дължимото плащане към това. Ако забавяне на доставка, моля, свържете се с нас, за да се удължи времето на потвърждение преди акте. И поддържайте връзка. Това репект за нас. 4.Ако сте в отдалечен район на DHL/FEDEX, ние си запазваме правото да ви таксува за дистанционно заплащане. 5.Ние винаги обявяваме по-ниска цена, за да се избегне данък. Или pls поясни твърди, за да се избегнат ненужни главоболия на митницата. 6.ние ще изберем най-добрият начин изпращаме стоки до вас, когато куриер сте го избрали не добър за разлика. Ние ще изпратим на worldwidebut ако митническо вашата страна строги, моля свържете се с нас преди да предложите цена проверка на детайл и подтверженный. 7 . Ние винаги декларираме по-ниска цена, за да се избегне плащането на данъци. Или pls поясни твърди, за да се избегнат ненужни главоболия на митницата. Клиентите, отговорни за митническата такса.
Плащане
Ние приемаме банка TT, западното съединение, moenybook,moenygram и т.н.
Плащането трябва да бъде в рамките на 48 часа след края на търга
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
Връщане
Когато имате колет, и не са доволни от стоки или това е друг проблем, тъй като счупена, моля, уведомете ни подробно причината и изпращане на снимки.
Всяка причина, която е необходима за пълно връщане на парите. Обект трябва да бъде в оригиналното си състояние и няма да има физически повреди. Купувачът е отговорен за цялата стойност на доставката.

Към свойства

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.