• New
EDGEV 10 бр./лот R4 RPMW0802MO RPMW0802 MO EP6350 фрезоване видий вложки за инструменти за успешен фрезерной машини EMR Series Tools CNC Machine

EDGEV 10 бр./лот R4 RPMW0802MO RPMW0802 MO EP6350 фрезоване видий вложки за инструменти за успешен фрезерной

Оценка на продукта:
BGN 21.26
BGN 20.00 -6 %

Налично
Налично за поръчка

Нашата компания е посветена на това, да предостави на клиентите задоволителни продукти.
Edgev Hardmetal Tools има големи категория на производство и широка гама от приложения, така че клиентите могат да получат това, което те искат, в най-кратки срокове, и това може да спести значително време и разходи за закупуване. Техническо Ръководство
Инструменти Hardmetal Edgev ви осигури основното производство инструмент, междувременно; ние също така предоставя необходимата техническа подкрепа и консултации за ползите от продукта, за да разреши проблемите на клиентите. Ние очакваме с нетърпение да получите достъп до глобалната система за доставки на металорежещи машини.-Често Задавани Въпроси
* Въпрос : в сравнение с другите си конкуренти, какви са предимствата на у нас?
* Отговор : с бързото развитие на индустрията и материали за обработка на детайли на машини за хора имат по-високи изисквания към режещи инструменти и стратегии за обработка.
Эджев искал да се постигне напредък, заедно с вас и да се стреми към общото развитие.
За повишаване на конкурентоспособността на предприятията и намаляване на себестойността на продуктите, нашата компания има план за намаляване на разходите за изпълнението на всяка финансова година за клиенти, в резултат на което, Edgev Hardmetal Tools за закупуване на продукти на нашите клиенти.
В бъдеще Edgev Hardmetal Tools ще бъде посветена на създаването на по-голямо количество ценности и услуги за потребителите; в същото време тя ще положи големи усилия за предоставяне на по-практични, евтини и надеждни продукти за глобални клиенти; Edgev ще произвеждат на световно известни режещи инструменти и най-накрая си продукти, ще се включи в световната верига за доставки на режещи инструменти. В същото време, нашите продукти са под строга система за управление на качеството ISO9001 : 2008. За да се гарантира, че нашите продукти се отнася до първото ниво на качество, ние сме добре световно известен обзавеждане и измервателен комплекс.Детайли На Продукта :
Търговска марка : EDGEV
Място на произход : Китай
Номер на модел : RPMW0802 MO EP6350
Диаметър : 8 мм, Дебелина : 2,38 mm
Радиус : R4
Ранг : EP6350
Цвят : Златен
Подходяща Billet : Неръждаема Стомана
Тип на покритие : Switzerland Balzers PVD
Материал На Покритието : Al Cr N+Al Cr Si N
Употреба : торцевое смилане на разположение на Притежателя на инструмента : серия EMR
Тип На Блока : Лот (10 Парчета/Лот)
Нето тегло : 10 гр / парче
Брутното тегло : 120 г/ Лот (10 парчета)
Опаковка : 10 парчета, опаковани в една пластмасова кутия / лот
Показване На Продукти
Заводское Обзавеждане
За компанията EDGEV HARDMETAL TOOLS
Като отличен доставчик на комбинирани инструменти в Китай, EDGEV отделя голямо внимание на непрекъснато развитие на националната индустрия, както и глобален просперитет. е доставчик на съставните режещи инструменти, който работи по проектиране, разработка, производство, търговия и техническо обслужване на продуктите.
Edgev Hardmetal Tools осигурява отлични продукти за най-добрите производители на станкостроительных инструменти, като предоставя на потребителите разнообразни и цялостни решения на местни инструменти, както и удобен и ефективен услуги за дистрибуция. Контрол На Качеството
Има много експерти, които имат опит в работа с инструменти в Edgev Hardmetal Tools, междувременно; високи технологии и широко се използват в нашата компания. Edgev Hardmetal Tools осигури по-висок стандарт на адаптация към тези промени.
Edgev в момента се полагат големи усилия за непрекъснато развитие и усъвършенстване на собствената си система и мрежа.
Реформи и откритост в Китай привлякоха вниманието на целия свят и са постигнали забележителен успех от началото на 21-ви век.

Към свойства

Номер На Модела:
RPMW0802 MO EP6350
Обща Дължина:
като изложба на изображението
Тип:
Торцовая Мелница
Материал:
Карбид
търговска марка:
ЭДЖЕВ
Диаметър на:
8
Покритие:
ПВН
Място на произход на стоките:
Китай
Стружколом:
MO
клас:
EP6350
Цвят:
Злато
Подходяща Billet:
неръждаема стомана
Индивидуално:
ДА
Приложение:
торцевая fresa
Диаметър на:
8мм
Спецификация:
R4
Вътрешен:
Алкрн+Алкрсин

Най-добри оферти в категория

Сигнали

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.